1. Snelle levering
  2. Persoonlijk advies
  3. Eerlijke producten
info@steenklip.nl 0515-416465

Urnmonumenten

In recente jaren zien wij de populariteit van urnmonumenten toenemen. De vraag naar urnmonumenten wordt steeds groter, omdat er steeds meer gekozen wordt voor cremeren als uitvaart. Met een fraai urnmonument kunt u ook bij een crematie een gedenkplek voor uw overleden dierbare inrichten.

Naast grafmonumenten en urnen heeft Hesselink een groot assortiment aan urnmonumenten. De urn met de as van uw overledene kan op een fraai, door u gekozen monument worden gezet. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de urn in het monument te verwerken.

Wellicht heeft u al een idee en kunt u ons een voorbeeld laten zien van dat wat u mooi vindt. Heeft u dat niet, dan adviseren wij u over het gebruik van passend materiaal en kleurstelling bij de vorm die u wenst. Dat biedt u de gelegenheid om het ontwerp van het urnmonument zo persoonlijk te maken als u dat zelf wenst. Wij hebben unieke urnmonumenten en sierurnen in ons assortiment die aansluiten bij de huidige trends in de markt. Om alvast een idee te krijgen van ons ruime assortiment urnen kunt u alvast een kijkje nemen op in webshop.

U bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen over uw wensen en ideeën voor wat betreft het monument van uw overleden dierbare. Wij nemen de tijd voor u en daarnaast kunt u ook voorbeelden van urnmonumenten in onze showrooms bekijken.

Neem hiervoor contact met ons op. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.