Urnmonumenten

Tegenwoordig kiezen mensen er steeds vaker voor om na hun overlijden gecremeerd te worden, in plaats van begraven. Hierdoor wordt de vraag naar en de populariteit van mooie urnmonumenten steeds groter. Een urnmonument biedt u als nabestaande de mogelijkheid om ook na cremeren een gedenkplek in te richten voor uw overleden dierbare.

De Steenklip heeft naast grafmonumenten en urnen ook een groot assortiment aan urnmonumenten. Nadat de as van uw dierbare een rustplaats heeft gekregen, kunt u een fraai urnmonument plaatsen als gedenkteken. De urn met de as van uw overledene kunt u dan op een mooi, door u gekozen monument zetten. Daarnaast is het mogelijk om de urn in of onder het gekozen monument te verwerken. Dit gedenkteken biedt u een tastbare en blijvende herinnering.

Een urnmonument uitzoeken

Het urnmonument kunt u volledig aanpassen aan uw individuele wensen of aan de wensen van uw overleden dierbare. Heeft u al een idee wat u mooi vindt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en hoe we dit het best kunnen uitvoeren. Weet u het nog niet of komt u er niet goed uit? Dan adviseren wij u graag! Wij helpen u bij de keuze voor een passende stijl, kleurstelling en materiaal. Qua stijl en lettertype kunt u bijvoorbeeld denken aan een eenvoudige, sierlijke of moderne stijl. Zo kunt u het ontwerp van het monument zo persoonlijk maken als u dat zelf wenst. Ook zijn er verschillende mogelijkheden in het materiaal voor urnmonumenten, zoals natuursteen, glas, RVS of cortenstaal.

Bovendien hebben wij unieke urnmonumenten en sierurnen in ons assortiment, die aansluiten bij de huidige trends. Wilt u alvast een idee krijgen van ons ruime assortiment urnen? Neemt u dan een kijkje in onze webshop.

U bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen over uw wensen en ideeën voor een urnmonument. In onze showrooms kunt u eventueel ook ideeën opdoen. Hier hebben wij namelijk diverse modellen voor u opgesteld. Wij nemen graag de tijd voor u om uw persoonlijke wensen te bespreken. Neemt u hiervoor contact met ons op of kom vrijblijvend langs. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.