Grafmonumenten

Een grafmonument is een gedenkteken om de laatste rustplaats van uw overleden dierbare te markeren. Het is een mooie en blijvende herinnering aan een naaste. De keuze voor een passend monument is niet gemakkelijk en een emotioneel proces. Wij helpen u daarom graag persoonlijk bij het maken van deze keuze.

De keuze voor een grafmonument

Bij het uitzoeken van een grafmonument heeft u vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een monument uit onze ruime collectie, maar kunt u deze ook geheel op maat laten maken. Iedereen is namelijk uniek en heeft unieke eigenschappen. Dit hoort daarom ook zo te zijn bij het monument.

Qua materiaal zijn er bijvoorbeeld al vele mogelijkheden om te verwerken in een grafmonument. U kunt onder andere kiezen voor een monument van natuursteen, glas, cortenstaal of RVS. Daarnaast zijn er diverse opties voor de stijl. Hierbij kunt u denken aan een moderne, eenvoudige of sierlijke stijl. Bovendien kunt u het monument laten beletteren om het compleet te maken. Op deze manier kunt u het grafmonument zo persoonlijk maken als u dat zelf wilt. Hieronder ziet u alvast een presentatie van enkele grafstenen uit onze collectie.

Grafmonumenten configurator

Heeft u al een idee hoe het grafmonument eruit moet komen te zien? In de online configurator heeft u de mogelijkheid om het monument zelf samen te stellen. U kiest hierin zelf het type grafsteen, het model en de kleur, maar ook het opschrift, eventuele grafaccessoires en de gewenste locatie. Hierin doorloopt u verschillende stappen, waarbij u telkens een voorbeeld te zien krijgt van de aanpassingen en keuzes die u maakt. Is het grafmonument nog niet helemaal naar wens? Neem dan even contact met ons op, we maken ook grafmonumenten compleet op maat.

Wat kost een grafmonument?

Dit is een terechte vraag die wij vaak gesteld krijgen. Hierop kunnen we helaas geen eenduidig antwoord geven, omdat dit geen standaardbedrag is. De prijs is namelijk afhankelijk van de uitvoering en de gebruikte materialen van het grafmonument. De prijzen beginnen bij grofweg 1200 euro, maar een bovengrens bestaat in principe niet. U kunt het grafmonument namelijk zo duur maken als u zelf wilt. Bekijkt u voor meer informatie hierover ook onze pagina over de grafmonument prijzen.

Een grafmonument uitzoeken bij De Steenklip

Al onze grafmonumenten worden met zorg voor u ontworpen en gemaakt. Wij streven ernaar om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen en die van uw overleden dierbare. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Maakt u dan gerust een afspraak met ons. Wij helpen u graag en nemen de tijd om uw wensen en vragen te bespreken. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Onze collectie grafmonumenten

Hieronder ziet u een presentatie van enkele grafstenen uit onze collectie.

Grafsteen 1

Grafsteen 2

Grafsteen 3

Grafsteen 4

Grafsteen 5

Grafsteen 6

Grafsteen 7

Grafsteen 8

Grafsteen 9

Grafsteen 10

Grafsteen 11

Grafsteen 12