Over de Steenklip

Nederland heeft al eeuwen een rijke traditie op het gebied van ambachtelijke steenhouwerijen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het toepassen van natuursteen op een aantal uiteenlopende gebieden.

De Steenklip Gedenktekens is zo’n bedrijf. Voortgekomen uit een steenhouwerij begonnen in 1840, is de onderneming uitgegroeid tot marktleider op het gebied van gedenktekens voor begraven en cremeren. Of het nu gaat om de laatste rustplaats van een individueel persoon, of om een familiegraf. Om een eenvoudig gedenkteken, of om een exclusief monument waardoor het unieke karakter van de overledene wordt vormgegeven.

Met ruim anderhalve eeuw ervaring, kennis en kunde kent De Steenklip Gedenktekens als geen ander de speciale eisen die aan natuursteen worden gesteld. Gerichte opleiding, voortdurende scholing van personeel en interne kwaliteitsprogramma’s voor een ieder die betrokken is bij de verwerking van natuursteen vormen dan ook een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsbeleid. Dankzij deze werkwijze kan De Steenklip Gedenktekens de beste kwaliteit garanderen.

De vestiging in Sneek is het centrale punt van onze ontwikkelingen. Bijzondere aandacht verdient daar onze unieke toonzaal welke een apart bezoek waard is. Velen vinden hier inspiratie en een deskundig klankbord bij het persoonlijk vormgeven aan emoties in natuursteen: vernieuwende ontwerpen, artistieke uitingen, speciale bewerkingen en combinaties met andere materiaalsoorten. Moderne materialen als glas, roestvrij staal en glas behoren tot de mogelijkheden. Uitgangspunt blijft uiteraard uw persoonlijk budget.

Wij maken graag met u een afspraak

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over ons werk, onze service en de talrijke mogelijkheden voor uw specifieke wensen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze vestiging te Sneek.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze vertegenwoordigers. Als u wilt, komen zij op basis van afspraak naar u toe om u van dienst te zijn bij de keuze van uw monument, op een tijd en plaats welke door u gewenst wordt.

De Steenklip gedenktekens