Over Gedenktekens

Gedenktekens voor begraven of crematie

De echte herinnering zit natuurlijk in het hart. Toch markeren nabestaanden de laatste rustplaats van hun geliefden graag met een gedenkteken, als blijvende herinnering.

Uw vertrouwen waard
De Steenklip gedenktekens doet er alles aan om het in ons gestelde vertrouwen waar te maken. Met een uitstekende kwaliteit, met deskundige en persoonlijke begeleiding, maar vooral met vakmensen die met liefde voor het vak en gevoel voor omstandigheden, uw persoonlijke wensen en ideeen vorm geven.
Hun zorg en toewijding staan dan ook garant voor een mooi en stijlvol gedenkteken.

Persoonlijke begeleiding
De dienstverlening van de Steenklip gedenktekens beperkt zich echter niet alleen tot het vervaardigen van grafmonumenten. Immers, de keuze en de verzorging van een gedenkteken vraagt om een zorgzame begeleiding. In huiselijke kring adviseren wij u bij de keuze van het graf- of urn-monument, de inscriptie en het lettertype, waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan.

Bovendien informeren wij u over de plaatselijke omstandigheden en voorschriften. En verzorgen desgewenst ook de vereiste vergunningen en het onderhoud van het gedenkteken.