Open Dag bij De Steenklip Gedenktekens

Doe inspiratie op in onze pas gerenoveerde showroom met grafmonumenten.

Zaterdag 1 juni 2024: 10:00 – 15:00 uur

U bent van harte welkom op onze Open Dag bij Steenklip Gedenktekens, op het bedrijventerrein “De Hemmen” in Sneek. Bezoek ons gerenoveerde en nieuw ingerichte showroom op zaterdag 1 juni 2024, tussen 10:00 en 15:00 uur. Deze speciale dag biedt u de perfecte gelegenheid om op een toegankelijke wijze kennis te maken met ons ambacht en vakmanschap die schuilgaat achter elk gedenkteken.

Laat u informeren over de talloze opties in design en materiaalkeuze door onze ervaren adviseurs. Verder is er een kans om het ambacht van dichtbij te ervaren: een meester steenhouwer geeft live demonstraties en u krijgt zelfs de mogelijkheid om, onder professionele begeleiding, te beeldhouwen met hamer en beitel.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een grafmonument precies wordt geplaatst? Tijdens de Open Dag demonsteren wij de techniek en het materieel betrokken bij dit proces. Ook voor al uw vragen over het onderhoud en de verzorging van monumenten zijn wij beschikbaar om deze te beantwoorden.

Wij zien uit naar uw komst en de gelegenheid om u de unieke aspecten van dit bijzondere ambacht te tonen. Vind ons op het adres dat onderaan de pagina vermeld staat, waar u ook meer informatie vindt over de route naar onze locatie. Tot ziens op 1 juni!

Open Dag bij De Steenklip Gedenktekens - De Steenklip

Vestiging Sneek

Wolkammersstraat 6
8601 VB Sneek
Tel: 0515-416465
Mobiel: 06-22175936 (buiten kantoortijden)
info@steenklip.nl

Klik hier om uw route te berekenen