Grafstenen Dokkum

Bent u op zoek naar een mooie grafsteen en woont u in Dokkum ? Dan bent u bij De Steenklip Gedenktekens aan het goede adres.

Over Steenklip Gedenktekens

Nederland heeft al eeuwen een rijke traditie op het gebied van ambachtelijke steenhouwerijen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het toepassen van natuursteen op een aantal uiteenlopende gebieden. De Steenklip Gedenktekens is zo’n bedrijf. Voortgekomen uit een steenhouwerij begonnen in 1840, is de onderneming uitgegroeid tot marktleider op het gebied van gedenktekens voor begraven en cremeren.

Ruim 150 jaar ervaring

Met ruim anderhalve eeuw ervaring, kennis en kunde kent De Steenklip Gedenktekens als geen ander de speciale eisen die aan natuursteen worden gesteld. Gerichte opleiding, voortdurende scholing van personeel en interne kwaliteitsprogramma’s vormen dan ook een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsbeleid. Dankzij deze werkwijze kan De Steenklip Gedenktekens de beste kwaliteit garanderen.

Uitsluitend de beste materialen

De Steenklip Gedenktekens stelt zelf de collectie natuursteen samen. Daartoe onderhoudt het bedrijf vaste contacten met alle belangrijke steengroeven op de wereld. Regelmatig worden groeven van over de gehele wereld bezocht om natuursteen te selecteren. Ontgonnen blokken worden nauwkeurig onderzocht en, na goedkeuring, in optie genomen. De beslissingen om al of niet tot aankoop over te gaan, wordt echter pas genomen als het blok gezaagd is. Pas dan is te zien of het blok gaaf is, of er geen kleurverschillen optreden en of de structuur regelmatig is.

15 jaar garantie

De echte herinnering zit natuurlijk in het hart. Toch markeren we de laatste rustplaats van onze geliefden graag met een gedenkteken als tastbare herinnering. Voor een gedenkteken dat u aanschaft bij de Steenklip gedenktekens geldt een lange garantieperiode van 15 jaar.

Wij maken graag met u een afspraak

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over ons werk, onze service en de talrijke mogelijkheden voor uw specifieke wensen. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op voor persoonlijk advies. Wilt u zich oriënteren voor een grafmonument? Bekijk dan direct een selectie uit ons assortiment.

Grafstenen Dokkum