Het corona virus – maatregelen die wij treffen

Veel mensen maken zich zorgen om het corona virus. Wij als bedrijf niet minder dan u. Niemand heeft een dergelijke situatie eerder meegemaakt en allemaal proberen we zo goed als mogelijk om te gaan met de beperkingen en onzekerheden die het virus met zich mee brengt.

Wij kunnen begrijpen dat u het uitzoeken van een grafmonument op dit moment misschien liever uitstelt, terwijl u dit voor uw gevoel misschien helemaal niet wilt. Wachtend op een “betere” tijd, hoewel niemand van ons nog precies weet hoe lang dat gaat duren. Dat is lastig omdat u er misschien juist nú aan toe bent.

Wij bieden u hierom meerdere manieren om zonder fysiek contact en een bezoek aan onze showroom een grafmonument uit te zoeken;

  1. De eerste methode is via onze uitgebreide brochure die u per post aan kunt vragen. In onze brochure vindt u niet alleen de te kiezen materiaalsoorten maar ook modellen van diverse grafmonumenten. Daarnaast zijn ook de lettertypes en eventuele figuraties vertegenwoordigd. Ziet u een model of kleur die u aanspreekt? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave.
  2. Onze website biedt daarnaast de mogelijkheid om dezelfde brochure digitaal te bekijken. Handig als u wilt overleggen met een naaste die niet in staat is tot direct contact met u. Op onze homepagina ziet u de gele knop waarmee u deze kunt bekijken en delen met andere geïnteresseerden.
  3. Onze website biedt nog veel meer voorbeelden dan wij in onze brochure af kunnen beelden. U vindt deze onder het kopje “grafmonumenten”. Ook hierbij geldt dat u na het bekijken contact met ons kunt opnemen voor meer informatie omtrent mogelijkheden en prijzen. Ook de informatie over belettering en materiaalsoorten kunt u op onze site vinden.
  4. De website van ons moederbedrijf www.hesselink.nl biedt de mogelijkheid om zelf een grafmonument samen te stellen. Het kopje “ontwerp het zelf” op de homepagina begeleidt u in een aantal stappen door een proces waarbij u niet alleen een grafmonument kunt samenstellen naar wens maar ook teksten, figuraties en accessoires toe kunt voegen. Aan het eind van dit proces kunt u een offerte opvragen waarna wij u een fotorealistisch eindresultaat met prijs tonen.

We willen hiermee echter niet zeggen dat u onze showroom niet kunt en mag bezoeken. Sterker nog, wij hebben alle maatregelen getroffen om uw bezoek zo goed als mogelijk voor te bereiden. Hiertoe hebben wij de volgende stappen ondernomen;

  1. Wij zijn voor bezoeken uitsluitend geopend op afspraak zodat u tijdens uw bezoek alleen met één van onze medewerkers samen in onze showroom bent. Deze showroom is ruim 200 m2 groot zodat er te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden kan worden tussen elkaar. Onze spreektafel is daarnaast dermate groot dat ook bij het gesprek aan tafel de 1,5 meter ruimschoots aanwezig is.
  2. Bij binnenkomst vragen wij iedereen hun handen te wassen.
  3. Onze medewerkers zelf wassen regelmatig hun handen.
  4. Medewerkers die verkoudheden hebben of andere lichamelijke ongemakken die verband kunnen houden met het corona virus worden naar huis gestuurd.
  5. Wij geven geen handen.

Door al deze mogelijkheden en voorzorgsmaatregelen hopen wij u ook in deze bizarre tijden van dienst te mogen zijn. Heeft u vragen omtrent onze mogelijkheden of maatregelen neemt u dan gerust contact met ons op. Op deze manier hopen we voor een ieders gezondheid en gemoedsrust in te staan