Hartvormige grafmonumenten

Hartvormige grafstenen zijn een geliefde keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en persoonlijke manier om dierbaren te herdenken. Een grafmonument met een hartvormige steen spreekt tot de verbeelding en straalt vriendelijkheid dankzij de zachte, ronde vormen. Door te variëren in de vorm van het hart, kunt u het gedenkteken een eigen, passende uitstraling geven.

Symbool van liefde en verbinding

Een hartvormige grafsteen kan emotionele betekenis hebben voor de familie en vrienden van de overledene, want het hart is het symbool van liefde en verbondenheid. Het is ook een manier om de nagedachtenis van de overledene te eren en te tonen hoe belangrijk hij of zij was. Bovendien kan het de persoonlijkheid van de overledene weerspiegelen. Bijvoorbeeld, als de overledene een bloemenliefhebber was, kunt u een afbeelding van bloemen op de hartvormige grafsteen laten graveren.

Hartvormige grafsteen personaliseren

Er zijn talloze manieren om een hartvormige grafsteen te personaliseren. Sommige mensen kiezen ervoor om de naam en de geboorte- en overlijdensjaren van de overledene te laten graveren. Het toevoegen van een dubbele hartvorm aan het gedenkteken is een mooie optie en opent extra mogelijkheden. Op de extra hartvorm kunnen bijvoorbeeld persoonlijke teksten, foto’s of afbeeldingen worden geplaatst. Dubbele hartvormen worden vaak gebruikt voor familiegraven.

Ons assortiment omvat eenvoudige en verfijnde hartvormige grafstenen, elk met een nieuw en persoonlijk ontwerp. We laten ons inspireren door voorbeelden of uw eigen ideeën. De afmetingen en vormen van het staande gedeelte spelen een cruciale rol bij het definiëren van het uiterlijk van het grafmonument. Daarom is het essentieel om eerst het lettertype van uw keuze te selecteren en vervolgens een bijpassend ontwerp te creëren voor het liggende gedeelte.

Het ontwerpen van een hartvormige grafsteen

Als u onze voorbeelden bekijkt, zult u merken dat hartvormige letterstenen aanzienlijk variëren in ontwerp. Onze ontwerpers staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen van een hartvormige grafsteen die perfect past bij uw herinneringen en de persoonlijkheid van de overledene. Met ons uitgebreide aanbod aan verschillende stijlen, materialen en samenstellingen, kunnen we altijd een unieke en persoonlijke hartvormige grafsteen voor u creëren.